Ресторація Бачевських – меню та ціни
Ресторація Бачевських своїй назві завдячує знаній колись родині Бачевських, яка власними виробами підкорила не лише Львів, але й увесь світ. Вона з кінця 18 ст. успішно займалася виробництвом спиртних напоїв і створила першу фабрику з виробництва горілки. Знані Бачевські також як меценати і культурні діячі. Тому як данину тій славній епосі, Кумпель Груп повернула сьогодні Львову одну з його найзначніших легенд.
Завітавши до ресторації Бачевських, ви ніби переноситися в минуле, де можете сповна відчути затишок і дух Львова початку 20 ст. Неймовірний інтре’єр, характерна ненав’язлива музика, зручні крісла, ажурні скатертини та багато інших особливих деталей справляють надзвичайне враження.
Проте справжнім скарбом ресторації є її кухня та спиртні напої. Адже традиційні галицькі страви, завдяки опрацюванню знаного львівського шеф-кухаря Олександра Чернишенка, перетворюються у надзвичайно смачні наїдки. Крім того можна вдосталь начастуватися наливками і настойками власного виробництва, яких є кілька десятків видів.
“Ресторація Бачевських” – меню та ціни*
BACZEWSKI | ||
---|---|---|
Назва страви | Вага / г | Ціна |
Хумус бурячковий по-галицьки | 110 | 39 |
Теплий овочевий салат з кисло-солодкою заправкою та кедровими горішками | 200 | 90 |
Душенина зі свинного карку по-хлопськи з печеною бульбою та аджикою від пані Зені з Краківського | 200/250 | 150 |
Теляча чвертка розварна, приправлена шпінатом та фермерською бринзою. Окремо подаємо польські галушки в грибному соусі | 250/150 | 120 |
Телятина на кісточці з домашньою локшиною під соусом з білих грибів та ароматом трюфеля | 200/75/175 | 160 |
"Равйолі" з домашнім сиром, косівською бринзою та шпінаком за переписом тьоті Олі з Ріміні | 150 | 50 |
Оливки, привезені в контрабасі з гастролів по Греції | 100 | 30 |
Закуски під чарку Бачевського | ||
Полядвиця печена з часником | 65 | 16 |
Ковбаса Дрогобицька копчена | 65 | 16 |
Бринза | 55 | 15 |
Оселедець | 65 | 12 |
Сало з часником | 60 | 12 |
Форшмак польський | 55 | 12 |
Форшмак з бурячком | 55 | 12 |
Паштет з качки | 60 | 18 |
Паштет свинячий | 60 | 12 |
Смалець із соленим огірком | 60 | 12 |
Перекуски | ||
Овочі свіжі | 400 | 86 |
Гриби білі мариновані | 100/50 | 98 |
Соленості асорті | 300 | 49 |
Холодні перекуски | ||
Гості з передмістя М'ясна тареля: печена полядвиця, копчена ковбаса, шпондерок і сало; паштет, рулет, хрін, солений огірок | 230/60 | 124 |
Ковбаска від кума Михайла Нарізка пальцем пханих сиров'ялених ковбас: з білими грибами, класична з перцем та гостра | 60/30/30 | 124 |
Генерал-губернатор Сало копчене та солене з часником та житнім хлібом | 50/40 | 29 |
Москалик Оселедець на теплій картоплі з буряком під маринованою цибулею та з маринованим огірком на грінці з житнього хліба | 75/190 | 63 |
Перекус від Реб Лейба Форшмак (польський або бурячковий на вибір) із зеленим маслом та мацою | 150 | 43 |
Гефілте-фіш по-львівськи Фарширований короп з цибулею та приправами за традиційним рецептом львівськиї євреїв. Подається цілим з кісточками. | 100 | 39 |
Руська трійця Паштет з качки, паштет м'ясний, паштет печінковий | 90/90 | 79 |
Гарячі перекуски | ||
Терті пляцки Деруни смажені До пляцків: - соус з карпатськими грибами - сметатна - сметана з домашнім сиром | 240 75 50 75 | 45 16 9 14 |
Вечеря бідного єврея Маца-брей, запечена в яйці з сиром | 120 | 39 |
Тепла пікантна печінкова ковбаса зі смаженою цибулею. Подається з голубцем із перловою кашею, политим соусом з білих грибів | 150/150 | 102 |
Ковбаса домашня з птиці смажена на пательні. Подається з салаткою з помідорів і цибулі та гострим соусом | 150/120 | 96 |
Підкопчена домашня вепрова ковбаска з баношем | 150/250 | 138 |
Салати | ||
Львівська мізерія Свіжий огірок, сметана, домашній сир, пікантна салатна мачанка за переписом пані Стефанії Криницької | 250 | 59 |
Мізерія з помідором заправлена сметанковою мачанкою | 280 | 50 |
Найясніший цісар Листя зеленого салату з печеною куркою, помідором та жовтим сиром під майонезним соусом. Подається теплим | 200 | 82 |
Салатка пані Телічкової Підкопчений салат з пікантною телятиною, картоплею та маринованим огірком під гірчичною заправкою. Подається теплим | 250 | 96 |
Салат Старольвівський з буряка з чорносливом | 240 | 54 |
Салат Новольвівський з качкою, медовою грушею та журавлиною зі смаженим сиром. Подається теплим | 250 | 108 |
Салат з капусти з сирною пастою на хлібі власного виробництва | 250 | 36 |
Салат Кваснєвський з квашеної капусти | 240 | 36 |
Зупи | ||
Борщок з вушками Традиційний галицький борщик на піст або з похмілля. Рідка бурякова юшка (без картоплі, капусти, квасолі), в яку додають вушка з тіста з грибною начинкою | 300 | 49 |
Росіл по-клепарівськи Бульйон з курки з креплех (варенечки з вареним м'ясом) та перепилиним яйцем | 300/60 | 55 |
Бо їм Львівський варіант угорської рибної зупи халасле на щуці та коропі | 300/50 | 110 |
Цілюща зупка доктора Тарнавського Делікатесний овочевий суп-капучіно з молочною шапкою та Яворівським пирогом | 150/30 | 42 |
Зупа по-бердичівськи Пікантний суп зі шматочками телятини, овочами, гострим перцем, медом та корицею | 300 | 82 |
Юшка грибова Юшка з білих грибів з овочами та приправами | 300/50 | 75 |
Страви з риби | ||
Надіваний короп Шмат фаршированого коропа без кісток, подається гарячим без кісток з моркв'яним цимосом | 150/100 | 96 |
Пструг вуджений Філе форелі гарячого копчення. Подається з овочами, запеченими з травами та соусом з петрушки | 150/100 | 198 |
Пструг запечений Форель запечена з духм'яними травами. Подається з овочами у вершках | 150/100 | 198 |
Деніс Дорадо запечена зі свіжими травами (вагу риби уточняйте у кельнера) | за 100 | 98 |
Солея європейська Ленансоль смажена з ароматними спеціями | за 100 | 98 |
Дріб | ||
Бюст качки Качине філе зі запеченим яблуком під журавлиним соусом | 75/140 | 126 |
Курча ляда Курка з грибами та із запеченою картоплею під гострим соусом | 150/200 | 72 |
Курчак по-львівськи Філе курки запечене з лечо та бринзою. Подається з цимесом та легкою овочевою салаткою | 200/100 | 78 |
Шийка по-єврейськи Дві фаршировані курячими серденьками шийки: з литим тістом і з гречкою | 150/75 | 85 |
Індик зі шпинатними пелюшками Тушкований із приправами завиванець з індика, палюшки зі шпинатом та грибним соусом | 100/150 | 85 |
Січеник з кролика Тушкований у вершковому соусі з лисичками. Подається з баношем | 100/150 | 99 |
М'ясні страви | ||
Таємниця Йосифа Перла Крученик яловичий з чорносливом на перловій каші з маслом та козячим сиром під м'ясним соусом | 100/200 | 89 |
Телятина з фуагра Телятина з гусячою печінкою на вершковому картопляному пюре | 100/100/50 | 142 |
Завиванці з копитками Завиванці з яловичини в грибному соусі з копитками (палюшки по-гоцульськи з гострою бринзою) | 80/200 | 107 |
Хлопський розум Мозок телячий в яйці з помідором та бринзою. Подається з вершковим картопляним пюре. | 200 | 60 |
Карманадлик палацовий Яловичина смажена з картоплею та білими грибами | 100/200 | 129 |
Шмат яловичини Смажений на грилі з овочами | 250/120 | 199 |
Свинина з москолем по-гуральськи Смажена свинина з вершковим соусом та москолем (паляниця з картопляного тіста з бринзою) та шматочком часникового масла | 100/120/50 | 112 |
Свинина по-бернардинськи Завиванець із зеленню та бринзою. Подається з баношем. | 125/200 | 134 |
Пироги (вареники) з м'ясом Подаються зі сметаною або соусом з білих грибів на вибір | 200/50 | 58 |
Без м'яса | ||
Лазанки по-львівськи Традиційний для галичан замінник італійської лазаньї. Квадратні макарони власного виробництва з капустою та білими грибами | 240 | 63 |
Тріо цимесів Цимес гострий з морквою, імбиром та прянощами: цимес пікантний з морквою, медом і чорносливом, цимес солодкий з яблуками та родзинками | 210 | 58 |
Овочі з грилю Кабачок, перець та помідор | 150 | 64 |
Пироги галицькі Вареники на вибір, подаються зі сметаною: - з картоплею - з капустою і грибами | 200 | 44 |
На додаток | ||
Зелений салат з пікантною кисло-солодкою мачанкою | 150 | 54 |
Картопля, томлена в гусячому жирі Має хрустку скоринку, подається з мачанкою із сиру та часнику | 200 | 42 |
Картопляне пюре з вершками | 200 | 38 |
Білі гриби з гречкою | 270 | 48 |
Тіні забутих предків Три види баношів (традиційна карпатська кукурудзяна каша, зварена на вершках) зі шкварками, з бринзою, з грибами | 370 | 77 |
Хлібний кошик | 150 | 14 |
Маца | 35 | 8 |
Лєгуміни | ||
Сирник львівський З полуничним варенням | 120/30 | 54 |
Тріо пирогів Солодкі вареники з сиром та ягодами | 200 | 39 |
Птисі Заварні тістечка, политі шоколадом | 100 | 59 |
Торт Захер зі збитими вершками | 100/50 | 55 |
Чорнослив з горіхами та вершками | 150 | 64 |
Цвібак "Пан + пані" Бісквітне тістечко з алкогольним желе, яблучним соусом, вишневим соусом та морозивом | 210 | 54 |
Морозиво з горіхами та карамельним соусом | 180 | 49 |
Недитяче морозиво з вишняком | 180 | 55 |
Тістечко кремувка | 150/25 | 42 |
Узвари | ||
Узвар зі сушених яблук, груш і слив з медом | 0.25 0.5 | 10 20 |
Узвар шипшиновий | 0.25 0.5 | 10 20 |
Кисіль журавлиновий | 0.25 | 15 |
Домашні лимонади | ||
Лимонад класичний | 0.25 0.75 | 12 36 |
Лимонад помаранчевий | 0.25 0.75 | 12 36 |
Лимонад імбирний | 0.25 0.75 | 12 36 |
Фреші | ||
Апельсиновий | 0.25 | 49 |
Апельсиново-грейпфрутовий | 0.25 | 49 |
Грейпфрутовий | 0.25 | 49 |
Яблучний | 0.25 | 25 |
Кава по-львівськи | ||
Традиційна Чорна кава, смакує точно як та найперша кава, яку привезли до Львова турецькі купці. Подається з шоколадною цукеркою, наповненою вишняком | 60/35 | 32 |
Зваблива Чорна кава, яку пропонуємо запивати сумішшю вершків, ніжної молочної та солодкої абрикосової наливок | 60/40/35 | 38 |
Грайлива Чорна кава, яку пропонуємо запивати сумішшю вершків, ніжної молочної та кисло - солодкої кизилової наливок | 60/40/35 | 38 |
Гарячі напої | ||
Еспресо Подається з кіфликом | 28 | |
Американо | 28 | |
Капучіно | 35 | |
Лате | 32 | |
Кава по-ірландськи | 47 | |
Чай Newby листовий у чайнику | 38 | |
Чай Althaus пакетований у чайнику (в асортименті) | 34 | |
Пиво Кумпель | ||
Галицьке світле | 0.1 0.3 0.5 1 | 10 29 33 48 |
Ель золотий | 0.1 0.4 1 | 10 37 58 |
Ель бронзовий | 0.1 0.4 1 | 10 37 50 |
Горілка | ||
Перша Гільдія Prestige | 50 | 35 |
Перша Гільдія Поважна | 50 | 15 |
Козацька рада Перцева | 50 | 15 |
Козацька рада Класична | 50 | 15 |
Кумпельова Монопольова | 50 | 15 |
Finlandia vodka | 50 | 40 |
"Бачевський" | 50 | 35 |
"Бачевський" помаранчова | 50 | 35 |
"Бачевський" вишнева | 50 | 35 |
"Бачевський" горіхова | 50 | 37 |
"Бачевський" ожинова | 50 | 35 |
Наливки | ||
Вишняк | 50 | 16 |
Наливка кизилова | 50 | 16 |
Наливка малинова | 50 | 16 |
Наливка обліпіхова | 50 | 16 |
Наливка ожинова | 50 | 16 |
Наливка порічкова | 50 | 16 |
Наливка полунична | 50 | 16 |
Наливка смородинова | 50 | 16 |
Наливка сливова | 50 | 16 |
Наливка виноградна | 50 | 16 |
Наливка з аронії | 50 | 16 |
Наливка з бруньок сосни | 50 | 16 |
Наливка з цвіту бузини | 50 | 16 |
Горіховий бальзам | 50 | 16 |
Наливка шериданівка | 50 | 16 |
Наливка абрикосова | 50 | 16 |
Наливка айвова | 50 | 16 |
Наливка грушева | 50 | 16 |
Наливка динева | 50 | 16 |
Наливка калинова | 50 | 16 |
Наливка на горобині | 50 | 16 |
Наливка лимонна | 50 | 16 |
Наливка мандаринова | 50 | 16 |
Наливка м'ятна | 50 | 16 |
Наливка персикова | 50 | 16 |
Наливка з румбамбару | 50 | 16 |
Наливка шипшинова | 50 | 16 |
Наливка з райок | 50 | 16 |
Наливка гарбузово-моркв'яна | 50 | 16 |
Наливка перцева | 50 | 16 |
Наливка на калгані | 50 | 16 |
Наливка на хроні | 50 | 16 |
Наливка на ялівці | 50 | 16 |
Наливка бадьянова | 50 | 16 |
Наливка полинова | 50 | 16 |
Наливка тминова | 50 | 16 |
Медовуха | 50 | 16 |
*меню наведено з ознайомлювальною метою і може відрізнятися з часу публікації
Адреса: Львів, вул. Шевська,8
Графік роботи з: 8.00 – 00.00
Наливкові зали з: 14:00 – 02:00
Тел. 098 224 44 44
Скринька для резервації: b.reserve@kumpelgroup.com