
Ресторан KFC у Львові
KFC Kentucky Fried Chicken – міжнародний ресторанний бренд, що спеціалізується на стравах з курки. Популярність фастфуд-мережі KFC можна порівняти тільки з Mcdonald’s, а в деяких країнах вона перевершує своїх головних конкурентів.
Історія КФС почалася з полковника Харланда Сандерса, який більше 75 років тому створив унікальний рецепт приготування курки із застосуванням 11 трав і спецій, який до цих пір зберігається в секреті.
Сьогодні відмінна репутація KFC підтримується завдяки висококласній роботі персоналу, смачним стравам і унікальному рецепту соусу, який полюбляють справжні цінителі курки.
З квітня 2020 р. один із мережі ресторанів зарацював і у Львові. Заклад, що знаходиться на пр. Свободи 19, розрахований на 120 посадкових місць. У дизайні поєднали різні стилі: сучасний урбан і міський лофт. Для швидшого обслуговування в львівському КФС встановлено 6 терміналів для замовлення їжі. Крім того є зона для приймання замовлень і окрема зона для видачі замовлень, згідно з концепцією fusion.



Вартість страв (меню) KFC Львів
МЕНЮ | |
---|---|
БУРГЕРИ | |
Чізбургер/меню* | 40/84 |
Чізбургер Де Люкс/меню* | 62/103 |
Шефбургер Джуніор | 45 |
Шефбургер/меню* | 59/103 |
Шефбургер Де Люкс/меню* | 67/107 |
Дабл Шефбургер | 93 |
ТВІСТЕРИ | |
Твістер Джуніор/меню* | 45/82 |
Твістер з тостера/меню* | 67/105 |
Сандерс Піта | 69 |
Твістер Де Люкс/меню* | 77/114 |
Боксмайстер | 93 |
ПЕРЕКУС | |
Ай-твістер | 25 |
Лонгер чіз | 25 |
Хот Дог | 29 |
Снекбокс | 47 |
Ай-твістер меню | 56 |
Лонгер Чіз меню | 56 |
КАРТОПЛЯ | |
Картопля фрі Мала Стандарт Бакет | - 26 36 61 |
Картопляник | 18 |
Картопля по-домашньому | 41 |
СОУСИ В АСОРТИМЕНТІ | |
кетчуп, майонез, сирний, барбекю, тартар, гірчичний, кисло-солодкий | 9 |
БАКЕТИ | |
Сандерс Бакет 1 ніжка, 2 гострих крила, 2 стріпса, 63 г. байтсів | 79 |
Діскавері Бакет 2 гострих крильця, 1 стріпс, 1 ніжка, 1 картопля фрі мала | 79 |
Бакет Дует 2 ніжки, 4 гострих крильця, 4 стріпси, 2 картоплі фрі малі | 227 |
Бакет S 14 гострих крилець | 199 |
Бакет М 22 гострих крилець | 259 |
Бакет L 30 гострих крилець | 319 |
КУРКА | |
Соковита ніжка 1 ніжка 2 ніжки 3 ніжки 4 ніжки | - 27 52 77 99 |
Гострі крильця 3 крильця 6 крилець 9 крилець | - 47 86 125 |
Стріпси 3 стріпси 6 стріпсів 9 стріпсів | - 49 96 131 |
Бейтс | 43 |
Бейт Барбекю | 75 |
КУРКА ТЕРІЯКІ | |
Ніжка Теріякі | 39 |
3 стріпси Теріякі | 65 |
Байтс Теріякі | 75 |
САЛАТИ | |
Веджи | 61 |
Чікен | 73 |
ДЕСЕРТИ | |
Донат яблуко-кориця | 35 |
Донат полуниця | 35 |
Мафін | 25 |
Шоколадний пиріжок полуниця крем-чіз | 25 |
Морозиво "Літня фантазія" Дуо | 38 |
Молочний Коктейль "Мілк Шейк" Полуниця 300 мл. Шоколадно-горіховий 400 мл. | - 33 39 |
ГАРЯЧІ НАПОЇ | |
---|---|
Чай Чорний, Зелений 300 мл. | 24 |
Есперессо 50 мл. | 17 |
Американо 200 мл. 300 мл. | - 25 32 |
Капучіно, Латте 200 мл. | 58 |
ХОЛОДНІ НАПОЇ | |
Pepsi, Mirinda, 7up Економ 300 мл. Мала 400 мл. Стндарт 500 мл. Велика 750 мл. | - 21 26 29 31 |
Pepsi пляшка 500 мл. | 29 |
Pepsi з/б 330 мл. | 23 |
Сік Сандора 250 мл. | 17 |
Вода мінеральна "Аква" 500 мл. | 25 |
ПИВО | |
Чернігівське 0,5 | 37 |
Чернігівське з/б 0,5 | 37 |
Чернігівське біле 0,5 | 41 |
Чернігівське біле з/б 0,5 | 41 |
Bud 0,5 | 44 |
Bud з/б 0,5 | 44 |
Bud з/б б/а 0,5 | 44 |
Особливості KFC
Свою популярність мережа ресторанів набула завдяки смачному меню, дотриманню строгих санітарних норм і особливому відношенню до покупців. Приміром, співробітники повинні дотримуватися встановлених гігієнічних норм. Так, для відвідування туалету необхідно надіти спеціальний халат, а руки слід мити до ліктів. Волосся повинне бути чистими, акуратно прибраними. Якщо співробітник завинив, йому роблять догану, а продукти, до яких він торкався, утилізують.
Крім того можна замінити страву, яка не сподобалася. Наприклад, якщо блюдо чимось не влаштувало клієнта (смаком або якістю продуктів), то його можна обміняти на аналогічне. Однак зробити це можна лише в ресторані, де робилося замовлення і безпосередньо в той же день. При цьому персонал не має права вимагати чек, що підтверджує покупку.
м. Львів, пр. Свободи, 19
Графік роботи: 08:00 — 22:00
Телефон: +38 (067) 403 45 88